µDoc

Senso IS µDoC predstavlja integracijsko rješenje unutar dokumentacijskog sustava između sustava za digitalizaciju, i sustava za mikrofilmiranje.
Digitalizacija sustava obavlja se kroz imaging modul za poboljšanje skeniranih dokumenata, optičko prepoznavanje sadržaja i izvoz u dokumentacijski sustav. Kroz dokumentacijski sustav obavlja se potpora poslovnim procesima koji su implementirani u njemu.

Senso IS µDoC je napravljen kao poseban modul unutar klijentskog sloja koji brine da sva dokumentacija predviđena za snimanje na mikrofilm uistinu tamo i završi, uz zapisivanje svih potrebnih informacija o obavljenim akcijama mikrofilmiranja u repozitorij.

Senso IS µDoC objedinjuje platformu za upravljanje poslovnom dokumentacijom, sadržajem i poslovnim pravilima (ECM) i mikrofilmsku tehnologiju.
Osnovna vrijednost ovakvog sustava je cjelovitost rješenja koje obuhvaća input management, transactional i / ili electronic content management i mikrofilmiranje sadržaja na trake/filmove.

Document management sustav s proširenim funkcionalnostima omogućuje:
  • produženi vijek trajanja papirnatih dokumenata,
  • pohranu velike količine dokumenata u izvornom obliku (Sudski registri i spisi),
  • pohranu u visokoj rezoluciji,
  • uštedu diskovnog prostora i novca,
  • neovisnost o načinu kreiranja dokumenata,
  • dostupnost dokumenata oko 500 godina,
  • nemogućnost ikakve promjene dokumenata.

Rješenje omogućava kreiranja security policy na osnovu sigurnosnih pravila i trenutačnog stanja dokumenta unutar procesa mikrofilmiranja.

Uz poznato korisničko sučelje obavljaju se akcije mikrofilmiranja kroz isto to sučelje.
Rješenje može biti instalirano zasebno ili u sklopu postojećeg već prilagođenog Transactional Content Management (TCM) i/ ili Electronic Content Management (ECM) rješenja.