Integracija

U IT svijetu integracija različitih sustava predstavlja izazov kako posložiti komponente i funkcionalnosti različitih podsustava u jedan potpuno funkcionalan sustav. Točnije, sistemska integracija sustava je proces povezivanje različitih računalnih sustava i softverskih aplikacija (fizički ili funkcionalno).
Pritom se koriste različite tehnike kao što su umrežavanje računala, poslovnih aplikacija, upravljanje procesima i radnim tijekovima, povezivanje podataka iz različitih aplikacija u jedinstveni izvještajni ili neki drugi sustav.

Za uspješnu integraciju sustava treba široki spektar vještina i znanja. Te vještine uključuju softverski i hardverski inženjering. Vođeni dosadašnjim iskustvom, rješavanje postojećih problema izgradnje i upravljanja korisničkog sustava prepustite nama kao pouzdanom partneru za sistemsku integraciju radi smanjenja troškova i što veće produktivnosti.

Kroz svakodnevno praćenje najnovijih vijesti provjerenih i dokazanih tehnologija, oslanjajući se na naše znanje i iskustvo kao sistem integratora te prepoznajući korisničke zahtjeve za integracijom, predložit ćemo korisniku najbolje i optimalno rješenje.

Gradeći prepoznatljivost efikasnim i jednostavnim pristupom rješavanju izazova sistemske integracije, riječi 'ne može se' i 'ne postoji način' ne priznajemo u rješavanju korisničkih zahtjeva.