Tehnologije i partneri

Senso IS ima kvalitetnu suradnju s raznim partnerima za izradu rješenja i iskustvo u radu sa različitim tehnologijama koje su potrebne korisniku. Za svaki poslovni izazov postoji rješenje!
Koristimo najnaprednije tehnologije vodećih svjetskih IT kuća. Tvrtka je lider u isporuci rješenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom i poslovnim procesima.

Naša rješenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom i poslovnim procesima razvijena su na IBM FileNet i OpenText Documentum platformama.
Pojedini poslovni moduli koje smo razvili integrirani su sa različitim IT okruženjima.
Rješenja rade na različitim bazama podataka kao što su Oracle, SQL server, DB2, Informix i operativnim sustavima poput Microsoft Windows servera, Linux-a i Unix-a.
Također smo integrirani sa razlčitim aplikacijama poput ERP-a, financijskih modula, sustava za djeljenje datoteka, CRM-om, BI,
aplikacijama za osiguranja i industrijske procese.

Web rješenje koja smo razvili koriste se za prihvat zahtjeva korisnika i integrirana su sa sustavom za upravljanje poslovnom dokumentacijom i poslovnim procesima.

Senso IS učestvuje u razvoju modernih metode plaćanja putem mobitela sa partnerskim bankama.
Mobilna rješenja koja razvijamo koriste očitanje QR koda, jednokratne zaporke, service dokumentacijskog sustava i razvijena su za Android i iOS.

Većina rješenja razvijena su u Java i .Net tehnologiji.