Implementacija

Pored razvoja rješenja prema zahtjevima korisnika i implementacije vlastitih rješenja, Senso IS nudi i implementaciju standardnih poslovnih rješenja ECM (Enterprise Content Management) – upravljanje poslovnom dokumentacijom, sadržajem i poslovnim pravilima.
Implementacija ovih rješenja obuhvaća i integraciju s drugim aplikacijama (postojećim aplikacijama u korisničkom okruženju) te njihovo prilagođavanje i nadogradnju prema zahtjevima korisnika. Senso IS je u mogućnosti ponuditi cjelokupno i integralno poslovno rješenje koje će funkcionalno, ali i troškovno odgovarati korisnicima.

Implementacija ECM-rješenja često se obavlja kroz duži vremenski period i to u fazama zbog integracije s postojećim sustavima ili zbog zamjene postojećih rješenja.
Radi što bezbolnije implementacije cijelom procesu se pristupa profesionalno uzimajući u obzir sve faktore koji mogu utjecati na proces implementacije. Obuhvaćeni su sve pojedinosti: od detaljnog planiranja, analiziranje poslovanja i mjerenja utjecaja uvođenja novog sustava.

Potrebne prilagodbe tih rješenja izvodimo vlastitim resursima, znanjem i iskustvom. Razlog tome je održavanje kvalitete i to ne samo u trenutačnim projektima, već i u budućim promjenama izazvanih izmjenom načina poslovanja ili napretkom razvojne platforme.