GDPR - ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti
Zaštita Vaših osobnih podataka od posebne nam je važnosti. Stoga obrađujemo Vaše podatke isključivo na temelju zakonskih propisa. Sukladno odredbama Uredbe EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i ostalih relevantnih propisa koji se primjenjuju u Republici Hrvatskoj obavještavamo Vas da će podaci koje navedete prilikom prijave za zaposlenje biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano.

Sigurnost
Društvo Senso IS d.o.o. prikuplja osobne podatke kandidata za zaposlenje. Podaci se prikupljaju isključivo za potrebe selekcijskog postupka i procesa zapošljavanja, u obliku životopisa, te se pohranjuju u bazu podataka u vlasništvu društva Senso IS d.o.o. Društvo Senso IS d.o.o. podatke kandidata za zaposlenje ne daje na procesiranje trećoj strani. Svim ispitanicima jamčimo stupanj zaštite podataka u skladu sa normom informacijske sigurnosti ISO 27001:2013, sukladno interno definiranim dokumentima zaštite informacija i sustava.
Poduzimamo sve potrebne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od gubitka i zloupotrebe.
Međutim, prijenos podataka putem Interneta (primjerice, kada komunicirate putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.O svim pravima i obavezama društva Senso IS d.o.o. kao voditelja obrade osobnih podataka i Vas kao kandidata za zaposlenje možete se dodatno informirati na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka na: http://azop.hr/info-servis/detaljnije/opca-uredba-o-zastiti-podataka-gdpr.
U slučaju bilo kakvih nepravilnosti vezanih uz obradu i korištenje Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate na info@senso-is.hr ili broj telefona +385 1 3030780 ili poštom na Senso IS d.o.o., Prisavlje 2, HR-10000 Zagreb

Kolačići
Naša web stranica koristi takozvane "kolačiće". Za više informacija kliknite ovdje.

Veze na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu, kada napustite našu web stranicu putem bilo kojeg od ovih linkova, da nemamo kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti prilikom posjeta takvim stranicama.