Docreports

DocReports predstavlja platformu (modul) za napredno izvješćivanje managementa na temelju podataka koji se nalaze u repozitoriju dokumenata i to neovisno o tome kakvi se podaci tamo nalaze.
Kroz ovaj modul omogućena je izrada izvještaja bez programiranja i dodatnog angažmana informatičkih stručnjaka. Izvještaji su podržani u sljedećim formatima: HTML, PDF, XLS, DOC i PPT zbog mogućnosti lakše prezentacije i daljnje analize distribuiranih izvještaja (npr. .xls pivot).

Koristeći karakteristike dokumentacijskog sustava gdje je implementiran, ovaj modul omogućuje da pojedini izvještaji budu vidljivi samo određenim korisnicima koji imaju pravo na njihovo pokretanje. Izvještaji sadrže samo one podatke koje trenutačno prijavljeni korisnik može i smije vidjeti.

DocReports predstavlja sustav za izvještavanje managementa potpuno integriran s platformom gdje su integrirane sve aplikacije izgrađene unutar platforme za upravljanje dokumentacijom i sadržajem te sigurnosna pravila unutar pojedine aplikacije.

Što se tiče sigurnosti, izvještaji prikazuju samo podatke koje trenutačni korisnik pokušava dohvatiti.
Uz dovoljno snažna pravila pristupa postoji mogućnost prikaza bilo kojih podataka koji se nalaze u sustavu.
Izvještaji koji se pokrenu i izvrše mogu se izvoziti u različite formate (xls, pdf, doc, html), kao i generirati dokumenti.